Sri07062023

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Reprezentacije

Fudbalska “A” reprezentacija BiH razočarala je sinoć u Bratislavi, gdje je poražena od Slovačke rezultatom 2:0.

Na otvaranju kvalifikacija za EURO 2024. godine, engleska nogometna reprezentacija je u Napulju u susretu skupine C pobijedila Italiju sa 2-1 uzvrativši "Azzurrima" za poraz u finalu posljednjeg europskog prvenstva

Jubilarnu stotu pobjedu u svojoj historiji fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je večeras protiv Islanda na stadionu Bilino polje pred blizu 10.000 navijača na startu kvalifikacija za EURO koje naredne godine organizira Njemačka.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine osvajanjem prvog mjesta u grupi 3 B Lige nacija izborila je plasman u A Ligu nacija u sezoni 2024/2025., a Zmajeve u eliti čekaju najbolje evropske reprezentacije.

Skandaloznu odluku u petak je donio Fudbalski savez Bosne i Hercegovine koji je odlučio da Zmajevi 19. novembra igraju prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sredinom novembra odigrat će prijateljski susret protiv fudbalske reprezentacije Rusije.

Čovjek koji je svojim glasom presudio da reprezentacija Bosne i Hercegovine prihvati poziv FS Rusije za odigravanje prijateljske utakmice, za N1 je rekao da će, nakon razmišljanja, tražiti da se utakmica sa Rusijom otkaže.

Sindikat profesionalnih fudbalera BiH jučer se obratio NS/FS BiH, nakon što je potvrđeno odigravanje utakmice sa Rusijom u mjesecu novembru tekuće godine.

Fudbalske reprezentacije Rusije i Bosne i Hercegovine odigrat će u novembru prijateljsku utakmicu, nakon što je danas Fudbalski savez BiH prihvatio ponudu Rusa.

BiH će u novembru igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije

U sjedištu UEFA u Nyonu danas je obavljež žrijeb baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će 2023. godine biti održano u Australiji i Novom Zelandu.

Stranica 1 od 15