Sri07062023

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige u susjedstvu

Udarac, rušenje na pod i nova serija udaraca. Sjajan način za završiti meč, ali u MMA. Problematično je kada to vidimo na fudbalskoj utakmici.

U sklopu turneje pod nazivom “Nogomet za mir” na Poljudu je odigran humanitarni dvoboj Hajduka i Šahtara iz Donjecka.

U sklopu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru hrvatska nogometna reprezentacija će koncem ožujka sudjelovati na prijateljskom turniru u Dohi.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je početak radova na izgradnji Nacionalnog stadiona ove godine.

Želimo stadion u Maksimiru, na mjestu gdje se stvarala klupska povijest i gdje je na tisuće navijača slavilo pobjede. Na temelju materijala koje je napravio klub, izgled stadiona napravio je Otto Barić jr.

UEFA je dostavila Fudbalskom savezu Srbije podatke,potkrijepljene ozbiljnim sumnjama, o namještanju dvije utakmice u domaćim takmičenjima, saznaje Sport klub.

Utakmica između fudbalera Koštam Polja iz Delimeđa na Pešteru i Studen Viteza iz Studenice prekinuta je u nedjelju zbog velikog incidenta u kojem su domaći navijači fizički napali studeničke fudbalere.

Izgradnja novog stadiona NK Osijek na Pampasu ide po planu što se može vidjeti iz priloženog novog videa te fotografija

roatia iz Zmijavaca i Cibalia susreli su se u 12. kolu HNL-a, a gosti iz Vinkovaca vodili su sve do sudačke nadoknade.

Gaj iz Mača u Zagorju prošlog je tjedna bio jedna od glavnih nogometnih tema u hrvatskom nogometu, jer je taj trećeligaš slavio čak 20:2 u pretkolu hrvatskog nogometnog kupa.

Stranica 1 od 5